I got sunshine in a bag

För mycket har hänt igen för att jag ska ha orkat updatera när jag kommit hem. Här kommer i alla fall en updatering från i måndags med faktiskt ett gäng av mina bilder som INTE är tagna med en kvalitéts fattig mobil. Tvingade mig själv ur svackan som jag legat i för länge och fotade i princip allt jag såg. Det började med att mor jag och lillebror åkte in till stan och åt frukost på Vetekatten, precis som the good old days. (Den som inte smakat deras varma choklad där har missat en smaksensation, hehu) Därefter gjorde vi stan. Tanken var att Simon skulle peka ut vad han önskade sig till födelsedagen, men det hände inte.

Idag har jag gjort allt man orkar på en torsdag. Imorgon åker jag och Simon till mormor som saknar oss. Missa inte updateringarna om en vecka !!

En helg i Åkersberga


I fredags kom fyllan på besök igen. Dagen efter sa sarah att hon skulle bli nykterist i ett år. Mycket konsigt nog så vaknade jag upp utan en jobbig baksmälla, kanske för att vi komiskt nog hade tagit oss hem redan runt 00 natten innan. Det var en vän som fyllde 20 och det kan inte bli annat än en typisk Åkersberga fest om det är Gamma som fyller år. Det är på sådana fester som man måste ta förnuftet till fånga och åka hem innan det spårar ut för mycket.

Dagen efter var vi kvar i Berga, den här gången på Åkerbergas enda bar(?) för att stötta vänner och bekanta som skulle spelade kvällen till ära. Inget Hovet här inte! Struntade i att ta fotopasset då Muse hade löjligaste kontraktet jag varit med om so far. Kändes inte värt och har ändå inte fattat tycke för Muse än och kommer säkert inte göra det heller.. Skulle dock viljat vara den ende i hela publiken som gick hem efter the Horrors, hehe.

*smygreklam för 8-bitar här*


Oh poor LarryMycket inlägg om Cave, men vad gör det. Love this. Idag är det fredag, ikväll blir det fest!

"People think I'm a miserable sod but it's only because I get asked such bloody miserable questions."Eftersom att det var jag och nästan bara oldiez (som inte använder Youtube) som fyllde China Teatern i tisdags så lägger jag upp min superkvalitéts film. The Weeping Song. Nick Cave var fantastisk och jag väljer att inte jämföra den här spelningen och den på WTAI festivalen tidigare i somras. Helt skilda, men båda fantastiska. Kvällen var intimt och mäktigt, det var som en 2 timmar lång konversation mellan publiken och han själv. Tre man på scen och de spelade mina favoritlåtar och Cave läste korta utdrag ur hans nya bok. Man fick ställa frågor and it didnt matter how personal. "Do you like dogs?" "If I like cocks? sometimes, eh I'll come back to that question". Jag ställde ingen fråga, kände inte som att jag hade någon vettigare fråga än någon annan där just då. Trots att det var lite lagom smålöjligt så önskar jag lite ibland att det var jag skrek "Can I get a hug?" och att det var jag som sprang ner till scenen för att få en kram av Nick Cave himself, hehe..

“There are some days when I think I'm going to die from an overdose of satisfaction.”
Insett sedan länge hur dålig bloggare jag är och att jag antagligen aldrig kommer göra något åt det. Men en sammanställning av få bilder får representera förra veckan. Definitivt inne i en foto-svacka. Inte jättemycket som hände men jag var i alla fall på Moderna Museet och såg Dali utställningen med mormor. Hängde i stan mest varje dag. Slösade 60 kronor loppis för en kavaj, en bok med krigsbilder från 50-talet, en väska och fem ramar. Varit nattäventyr och Groove fest på Hornstulls strand och tja, det var festligt värre! Slutligen en sann bakisbild från när jag precis kommit hem från min savior Jennifer. Festdressen var fortfarande på och man var sådär fräschig som man bara kan bli på en söndagmorgon.

Ikväll har jag varit och sett Nick Cave, mer om det imorgon. Men en sak; DET VAR NOT BAD AT ALL.


Glasögonormen refl-ekterar ljus

Idag bokade jag tre kent biljetter till spelningen 25 februari. Fortfarande lite förvånad över att jag faktiskt fick tag på biljetterna över huvudtaget. Inför nya skivan vet jag inte vad jag tycker.. Kan inte säga att jag sett fram mot den, men inte tvärtom heller. Det är kent, de släpper skivor regelbundet och det är väl dags nu igen. Tror inte att skivan som kommer, kommer att bli den bästa. Tror inte att Kent kommer nå sin topp igen, som jag anser att de redan nått en gång för 4 år sedan
- Du & Jag Döden.


We had some hours left


Helgen var fest. Fredagens natt ute spenderade vi mest på Bonden bar, ett ställe där de spelade 95% bra musik. Inte illa assu! Det mesta var gott, känner dock fortfarande ånger över att ha slarvat bort mammas ring, när jag skulle vara ordningsam. Försök inte vara ordningsam på fyllan. Det bjöds på goda drinkar hit och dit, jag beställde min andra drink någonsin - som den här gången faktiskt smakade bra. Dålig på drinkar.. Blir mest vin och öl. För en gångs skull kom vi även hem i skaplig tid, eller  hem till Jennifer, men ändå. Kändes bra!

twentytwo grand jobDet känns så bra att det har rullat in en del fotouppdrag i veckan och att jag faktikst tjänat lite stålarr! Igår och idag så har jag känt mig väldigt produktiv och har fått iordning en hel del med mitt företag. Hoppas på mer uppdrag, men ingenting på gång riktigt än. Mina första bilder i Groove magasin har också blivit tryckta, det var i och försig förra veckan... eller förr förra.. Men jag har inte sett dem förrens.. nyligen. Inga direkta favoritbilder, men känns kul ändå. Så spring och hämta dig ett ex och häng upp på väggen vet jag!!
Nu ska jag sova, ladda inför helgen. Hört rykten om att det vankas storslagen utekväll imorgon.


Don't get all excited, otherwise you'll macaroni your pants again.


Igår hade vi filmkväll hemma hos mig. Bjöd mina närmaste på middag - mina matlagningsskills har börjat arta sig något, observera "något". Det var en rad halvdåliga filmer men vad spelar det för roll när man har topp sällskap!

New from store


min awesome shirt har kommit med posten

Unts unts unts, babyIgår spelade jag in Broder Daniel Forever filmen som gick på tv och ´tvingade i mig den halva barnpizza som mor och far kom hem med. Sen åkta jag in till stan och träffade dessa filurer som jag inte träffat på länge, vi gick till knast och partade med små kidz och medelålders. Vem var det som sa att Knast hade Stockholms bästa Djs? Antigen så har jag missat något eller så var det ett påstående från någon som gillar musik utan musik. I alla fall, jag hade en superb kväll så länge jag var med mina lovely folks!!

Upper Queenstreet 77Igår tog jag Jennifer under armen och vi gick på Beyond Retros invigningsfest av den nya affären på Drottninggatan. Vinbål och jordgubbar! Rum överallt, höger vänster, fyllt med finaste secondhand! 500 kvm och det är nog en affär som kommer att bli ett favvishäng, mjau!

RSS 2.0