Fly humor


by Magnus Muhr


More news from no where

Idag har jag gått upp klockan 05.30 fotat TV4s nyhetschef, varit på arbetsintervju osvosv. Det gick lysande.. Tror jag. I övrigt så i precis detta nu känner jag mig dötrist för att vara på en fredagkväll, sjukt trött. Men next up är göra en jätte U-sväng förbi debaser medis för att fota Pacific och deras lilla projekt som jag lovat, sedan åka snabbt hem och sova HÅRT.
Tror faktiskt deras framträdande kan bli riktigt festligt!

So long fuckers

Flaming lamborghini


I helgen fick jag nog och tog ledigt från sjukan. Det blev fest istället! Förfesten hos jennifer var nog bäst med vit vin och bästa sällskap. Dagen efter kom sjukan tillbaka och den slog på stort. Men no worries idag är jag frisk!

-

Ikväll är det sista visningen på den lägenhet som jag kärat ner mig i sedan i fredags, den som gjorde att det pirrade i magen varje gång jag tittade på den. Men nu har jag bestämt att jag INTE ska gå på visningen längre. För någon jävel har budat 1 400 000RIKSDALER för den lilla ettan. Skulle bara göra ont att stå i den och veta att jag har noll chans.

Jag har hela tiden haft i tankarna att det fanns en litenliten chans - hade tänkt att köpa en trisslott och vinna 975 000. Eftersom att chansen att man vinner över tio tusen kronor är 0,000006% och jag har tur när jag minst anar det (källa - en livslång studie) så hade jag inte gett upp hoppet när jag först såg den i annonsen.
Men NU när någon uppåtnäsatjej med rika föräldrar budat 1.4 mille så är det mer.. kört.
Läste någonstans att att sannolikheten att träffas av blixten  är 30% större än att vinna en miljonvinst på Triss.
Inte ens molnigt idag.

Får väl bo kvar en stund till då..


I dont have to sell my soul


Kan inte bli mycket bättre än såhär.

Burglary skills

En sak jag faktiskt saknar på lördagar är Trädgården under bron. En av de få uteställen som alltid har varit en bra utekväll på. Men nu kämpar myndigheterna för att få stänga ner stället.Hahah, den här klippet hittade jag i min mobil för någon dag sen, ett gammalt videoklipp från i somras då vi efter stängning på Trädgården gick ett gäng till Eriksdalsbadet för att göra inbrott för att bada i utepolen. Det här är precis efter jag har klättrat över stängslet och klättrat tillbaka igen, för vakterna kom. Meningen här är nog att vi skulle "uppehålla" vakten så att de två som redan nått polen på eriksdalsbadet kunde ta sig ut, utan att bli fasttagna. Underbart löjliga argumentationer och hur vakten härmar mini Schulman. Sen jennifers förtvivlan i slutet <3

"vill du ha min adress?"


The Death of Bunny Munro


En annan sak - Idag fick jag reda på att världens bästa grotta ska komma till Stockholm, igen  !!
20 Oktober står han på en scen på China teatern och framträder utan the bad seeds men med "en blandninga av spoken word, högläsning ur den senaste romanen Bunny Munros död och musik".
Sett honom en gång, det var bland det bästa jag sett.

 
kommer ramla ur stolen när jag fått tag på en biljett


-

Min bror sa precis till mor att han vill ha en hund.
What is he, 8?

Pulp fiction


nu har även jag sett den,
funny


Baby's gonna die ton ight

Håkan Hellström på Grönan igår var väl bra. Han var ungefär som man sett honom förut, som på p&l. Fast det mesta var lite sämre, men inte sämre som dåligt. Längre hår och torra byxor hade han den här gången. Nu känns det som att man tröttnat lite. Det får vara nog med Håkan Hellström på ett tag, tills nästa skiva eller kanske den efter..
en låt som jag haft på huvudet ungefär hela dagen,


Get mama a house

Kvällen på Berns i torsdag var ganska kort men intensiv! Väl på Berns så var det sjuukt mycket folk och jag som bara hade varit där en gång tidigare på någon modevisning för något år sen, hade ingen aning vart jag skulle ta vägen. Hittade lyckligtvis till hotellentrén där jag skullé hämta ut mitt "branchpass" som de kallade det heh. Brukar kunna klara mig på att lita på min instinkt, men efter entrén så hittade jag inte mer. Det var speglar och trappor  överallt och fullt med folk. Tror jag gick genom resturangen 6 gånger och frågade 4 personer för att sedan hitta fram till scenen,  haha.
Teddybears spelning var tokig hursomhelst och jag passade på att fota från ungefär alla platser jag egentligen inte skulle ha fått. Ovetande personal och rådjursögon gör susen. Tillslut snodde jag åt mig bästa platsen uppe på balkongen och såg klart på konserten - som tog slut efter ungefär halva tänkta tiden. Björnarna visade på time out och sa hejdå. Tekniken var inte där. Robyn kom ut och improviserade tillsammans med någon beatbox snubbe.
När det var slut vände jag mig om och krockade nästan med Miike Snow! (Popagandas höjdpunkt en vecka tidigare). Han var där med sin tjej som råkade vara den fula tjejen från Apoliva reklamen, ni vet. Men en sak, hon är mycket snyggare i verkligheten.

Inget hann faktiskt bli tråkigt

Teddybjörnar stockh olm

I allafall ialla fall, ikväll blir det Teddybears på Berns, det kommer antagligen bli sjuuukt skoj.
Men först så ska jag hem till farfar och prata viktiga firmasaker och sådant. Sen kommer jag förmodligen komma ut som en boll - de äter helatiden i det huset och rulla in till stan.
Nu ska jag sätta mig på cykeln ner till bussen

mjau

 


RSS 2.0